Kär och (golf)galen?

Kär och (golf)galen? Vad passar då inte bättre än ett bröllop intill golfbanan. Det finns en mängd olika golf-klubbar att välja mellan, beroende på vart i Sverige ni befinner er. Ni behöver inte ens vara särskilt golfgalna – de flesta ställen bjuder på en vacker utsikt, trevlig festlokal och annat som skapar minnen för livet. Att det dessutom är nära till banan efteråt är ju bara en fin bonus.

Här listar vi några tips på fina ställen att föreviga er dag på:

 


I Eskilstuna hittar ni Strand med en perfekt miljö oavsett hur er stora dag ser ut. Deras loge med synliga takbjälkar tar 200 personer. Där får ni även en privat bar och hjälp av ett köksteam att skapa den menyn ni vill ha. Hotell finns i anslutning till restaurang och loge. Och glöm inte att boka in er i bröllopssviten!

 

På Araslöv golf & resort, strax norr om Kristianstad, har ni möjlighet att ha bröllopsfesten i en festsal från 1735. Vad sägs om en vigsel i Araslövs lilla stenkyrka, en bröllopsskål i slottsparken och en natt på Golfhotellet bara några hundra meter ifrån festsalen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vill ni imponera på era bröllopsgäster med fantastisk utsikt? Då är Golfkrogen på Isabergs Golfklubb det rätta för er. Golfkrogen ligger precis i anslutning till golfbanan och vattnet och med vacker miljö – bättre utsikt är svårt att få. Lokalen tar ca 60-80 personer.

 

 

Vid Vätterns strand ligger Ombergs Golf Resort och bjuder på vackra vyer. Här erbjuds det full service med hjälp genom hela bröllopsplaneringen. Bröllopspaketet innehåller bland annat 3-rätters middag, lokal för dans och barservering och övernattning. Och varför inte gå en runda på banan efter att ni avnjutit frukostbuffén.