10 golfcaddies du bör känna till – låt oss hylla dessa tysta hjältar!

ÄVEN OM GOLFSPELARNA FÅR DET MESTA AV BERÖMMET, ÄR DET DAGS ATT HYLLA VÅRA TYSTA HJÄLTAR FÖR DERAS BIDRAG TILL SPELET. HÄR ÄR 10 GOLFCADDIES SOM FÖRTJÄNAR ERKÄNNANDE FÖR DERAS AVGÖRANDE ROLL PÅ BANAN – FÖR OVÄRDERLIG EXPERTIS OCH STÖD PÅ BANAN, FRÅN ATT VÄLJA RÄTT KLUBBA TILL ATT GE RÅD OM VINDRIKTNING OCH LUTNING PÅ GREENEN OCH MYCKET MER

  1. Angelo Argea: Argea var caddie för Jack Nicklaus i mer än ett decennium, inklusive under sex av hans majorsegrar. Han var känd för sin omsorgsfulla planering och hans förmåga att förutsäga och hantera olika förhållanden på banan.
  2. Steve Williams: Williams är en av de mest kända caddies genom tiderna, och han är särskilt förknippad med Tiger Woods. Han var med Woods under hans mest framgångsrika år, inklusive 13 av hans majorsegrar.
  3. Fluff Cowan: Cowan var caddie för Peter Jacobsen och senare för Tiger Woods under hans första år som proffs. Han var känd för sitt självförtroende och sin förmåga att hjälpa spelarna att hålla sig avslappnade på banan.
  4. Willie Aitchison: Aitchison var caddie för Arnold Palmer under många år och var med honom under flera av hans största segrar. Han var känd för sin lojalitet och sin förmåga att hålla Palmer lugn under stressiga situationer.
  5. Jim ”Bones” Mackay: Mackay var caddie för Phil Mickelson i mer än två decennier och var med honom under alla fem av hans majorsegrar. Han var känd för sin strategiska kompetens och sin förmåga att hjälpa Mickelson att fatta de rätta besluten på banan.
  6. Joe LaCava: LaCava var caddie för flera av de största namnen i golf, inklusive Fred Couples, Dustin Johnson och Tiger Woods. Han är känd för sin tuffhet och sin förmåga att hantera högtryckssituationer.
  7. Dave Musgrove: Musgrove var caddie för Tom Watson under många av hans största segrar, inklusive hans fem British Open-titlar. Han var känd för sin förmåga att läsa banan och sin strategiska expertis.
  8. Mike ”Fluff” Freeman: Freeman var caddie för Jim Furyk under flera av hans största segrar, inklusive hans US Open-titel 2003. Han var känd för sitt sinne för humor och sin förmåga att hjälpa spelarna att hålla sig avslappnade på banan.
  9. Billy Foster: Foster var caddie för flera av de största namnen i golf, inklusive Seve Ballesteros, Sergio Garcia och Lee Westwood. Han är känd för sin passion för spelet och sin förmåga att hjälpa spelarna att fatta de rätta besluten på banan.
  10. Carl Jackson: Jackson var caddie för Ben Crenshaw under många av hans största segrar, inklusive hans två Masters-titlar. Han var känd för sin lojalitet och sin förmåga att hålla Crenshaw lugn under stressiga situationer.