GOLFHALLEN Introducerar TrackMan iO: – För gratis säsongskort ange ”Bättre Golf”

Golfentusiaster, håll i er! Golfhallen är stolta över att vara de första i hela Stockholmsområdet och dess omgivningar som lanserar TrackMan iO, den senaste produkten från TrackMan som är designad uteslutande för inomhusspel. Detta är en världsnyskapande innovation som kommer att omdefiniera upplevelsen av inomhusgolf.

TrackMan iO, där ’iO’ står för ’indoor optimized’, erbjuder en överlägsen upplevelse av inomhusspel genom exakta radaravläsningar, avancerad puttning och förstklassig grafik. På Golfhallen kan spelare njuta av att spela på över 260 golfbanor från hela världen eller finslipa sina färdigheter på rangen med detaljerad information om varje slag.

För gratis säsongskort ange ”Bättre Golf”

”I våra rymliga privata bås utförs golfslagen med riktiga golfbollar och fångas upp av sofistikerad radar- och kamerateknik. Denna teknik mäter varje parameter hos golfbollen – hastighet, riktning, spinn, sidospinn och mer – och överför denna information på millisekunder för att skapa en simulerad golfboll som fortsätter sin färd på den virtuella banan eller rangen.”

Detta innebär att du som spelare slår ditt slag med en förbluffande hög grad av realism. När den simulerade bollen sedan landar, studsar eller rullar beter den sig mycket realistiskt. På greenen kan du putta precis som vanligt samtidigt som du får avancerad information och hjälp angående greenens ojämnhet.

”Vår standardinställning är en svag bris och soligt väder, men om du vill utmana dig själv kan du enkelt justera olika typer av väder och vind med några enkla knapptryck.”

För att göra detta ännu mer lockande erbjuder Golfhallen en exklusiv möjlighet för alla golfentusiaster genom Bättre Golf. Ange koden ”BättreGolf” och få ett kostnadsfritt medlemskap under hela säsongen!

På Golfhallen har du också möjlighet att mäta dina slag på rangen för att förstå distanserna dina klubbor täcker.

”Vårt dedikerade team på Golfhallen finns alltid tillgängligt för att assistera och vägleda dig, och se till att din upplevelse blir så fantastisk som möjligt.”

Vilka banor kan du spela? Läs mer under ”Våra Banor.”

Välkommen till Golfhallen och upplev hur roligt och innovativt inomhusspel kan vara med TrackMan iO!

För gratis säsongskort ange ”Bättre Golf”