Hofors Golfklubb

Aktuellt: Klubben har nyligen tecknad ett avtal med en krögare som heter Katarina Dilén. Förutom att hon själv är en inbiten golfare så finns det en passion för mat. Katarina har arbetat med mat i många år både i restaurang och butik. Här kan man förvänta sig en golfrestaurang som kommer servera vällagad mat med fokus på ekologisk och närodlat. Som gäst är vår ambition att man alltid skall känna sig välkommen och omhändertagen. Hos kommer du alltid att kunna äta och dricka gott oavsett om det är i samband med en golfrunda en jobblunch, en soft söndagsbrunch, en god middag med vänner.
USP: Idag är Hofors Golfklubb en av kommunens största besöksnäringar. Klubben har blivit utnämnd till en av Sveriges 10 vackraste golfbanor, vilket man säkert håller med om eftersom banan har vacker sjöutsikt från alla 18 hål.
Fakta: Hofors Golfklubb bildades 1965 av entusiastisk personal på dåvarande SKF stålindustri. Banan är belägen på den mark som där SKF tidigare bedrev jordbruk. Som ett minne av denna tid finns den gigantiska ladugårdsbyggnaden, som numer kallas ”Gula Ladan”.
Antal hål: 18 hål
Typ av bana: Park
Klubbchef: Johan Bergström
Ordförande: Per Sjöström
Head Pro: Johan Bergström
Banchef: Anders Erkers
Undertecknad: Johan Bergström