Hooks Golfklubb

Aktuellt i klubben just nu: Jobbar stenhårt med juniorverksamheten som vi satsar mycket på. Siktar på att arrangera en stor tävling under de kommande åren. Håller på med en Masterplan på skogsbanan.

USP: En av Sveriges bästa anläggningar med en totalupplevelse av golf, mat, rekreation, boende och spa i en härlig atmosfär. Allt ligger inom området och du har rangen, puttinggreen, övningsområde och banorna precis intill klubbhuset.
Fakta: Hooks Golfklubb är en anrik klubb i ständig utveckling. De fyra första hålen byggdes redan 1934. I rekreationsområdet kring Hooks Herrgård fanns även en skidanläggning på 70-talet. Det går att hitta resterna av skidliften på Parkbanans 18e hål. Sedan dess har två banor tillkommit. På Hook är det alltid liv och rörelse.
Plats: Hook
Antal hål: 36
Typ av bana: En traditionell Parkbana där du har Hokasjön som följer dig utmed många av hålen, en underbar vy under härliga sommardagar. En välsorterad shop och två studios finns också Vill du ta ett dopp i Hook sjön som går utmed Parkbanan går det utmärkt. Vi finns 15 minuter från E4 söder om Jönköping.
Hemsida: www.hooksherrgard.se
Klubbchef: Helén Arnoldson
Ordförande: Mats Oskarsson
Undertecknad: Helén Arnoldson, Klubbchef
Headpro: Peter Grimfjord / Eddy Eriksson
Banchef: Henrik Wissinger