Tjörns Golfklubb

USP: Golfbanan är belägen mitt på Tjörn och från klubben är det nära till kustsamhällen, sevärdheter, restauranger och salta bad. Närhet till allt – parkering, övningsområden, första tee och 18:e green ligger intill klubbhuset. Populär golfrestaurang med ett gediget salladsbord som har öppet nästan hela året (mars-december)och vi är en familjeklubb som har en gemytlig atmosfär, med sin mix av fritids- och åretruntboende medlemmar på Tjörn. Vi har vackra vyer med både bondlanskap, skog och hav som dyker upp längs banan.
Fakta: Tjörns GK är idag störst i Bohuslän med våra cirka 1 700 medlemmar. 50 % är boende på Tjörn ( Bor ca 15.000 fast boende på Tjörn).
Plats: Tjörn
Antal hål: 18
Typ av bana: Skogs & Parkbana
Hemsida: www.tjornsgk.se
Ordförande: Sven-Inge Karlsson
Klubbchef: Eleonore Höglund
Övrigt: Vi är igång med ett Stort projekt ”Tjörns Golfklubb in i Framtiden” – Där vi fått bidrag från bland annat Allmänna Arvsfonden på 3,3 milj. Vi bygger orange tee, asfalterar ute på banan, bygger nytt övningsområden, förbättrar drivingrange området. Vi Startade även upp Handigolf träning under hösten 2016 som blivit en succé under förra säsongen.