Viksjö Golfklubb

USP: Till Viksjö är alla välkomna och vi vill att man träffas och trivs tillsammans både före, under och efter spelet. Servicen och bemötandet på hela anläggningen är i toppklass. Dessutom har vi enligt många gäster Stockholms bästa golfrestaurang vilket bidrar till trivseln.
Fakta: Viksjö Golfklubb driver, som en av få golfklubbar i Sverige, alla enheter på anläggningen (banor, shop, range, restaurang, träning och kansli) i egen regi. Det ger klubben en helt annan möjlighet att samordna verksamheten och skapa en positiv känsla för medlemmar och gäster genom att allt hänger ihop. För drygt 10 år sedan byggdes samtliga greener på 18-hålsbanan om till modern USGA-standard. De nya greenerna är snabba och ondulerade vilket bidrar till en spännande och utmanande golfupplevelse.
Plats: Järfälla, Stockholm
Antal hål: 18 + 9
Typ av bana: Viksjö Golfklubb består av en 18-hålsbana och en 9-hålsbana båda av hög kvalitet. Banorna ligger inbäddade i ett lummigt område mellan Viksjö och Hässelby. Naturen är klassiskt åkerlandskap med åkerholmar, ekkullar och vattenhinder.
Hemsida: www.viksjogk.se
Klubbchef: Göran Näslund
Ordförande: Åke Karlson
Undertecknad: Göran Näslund, Klubbchef/VD
Headpro: Per Johansson / Philip Robinson / Magnus Österlund
Banchef: Urban Nilsson