Upptäck Sankt Jörgen Park – den ultimata golfresorten i Göteborg!

Belägen bara en kort bilresa från stadskärnan erbjuds en fantastisk golfupplevelse som kombinerar utmaningar, vacker utsikt och hög kvalitet.

Klubbhuset med sin restaurang och alla bekvämligheter ligger i direkt anslutning till både 1:a tee och 18:e green. Drivingrange och puttinggreen ligger också på bekvämt avstånd, precis som möjligheten att träna ditt närspel på en praktiskt taget angränsande yta.

Om du väljer att bo på resorten, är det mindre än 15 minuters promenad från banan till ditt hotellrum. Men det är inte bara närheten som gör Sankt Jörgen Park speciell, golfbanan är både utmanande och vacker.

De inledande åtta hålen är en verklig utmaning för alla nivåer av golfare, medan hål 9 – 17 erbjuder en mer öppen bana med gott om plats att slå ut på. Men oavsett vilken typ av bana du föredrar, kommer du att kunna uppskatta varje moment av banan och längta efter att spela returrundan så snart du har hålat ut på 18:e.

Med fyra separata tees på de flesta hålen, kommer du att hitta en utslagsplats som passar ditt spel. Och med korta promenader mellan green och nästa tee, så är det enkelt att hålla uppe tempot och njuta av den fantastiska omgivningen. Deras greener, tees och fairways har också automatisk bevattning, vilket hjälper till att se till att banan alltid håller högsta kvalitet.

Men den verkliga höjdpunkten av Sankt Jörgen Park är utsikten. Från banans högsta punkt kan du se hela staden och hamninloppet, vilket gör din runda till en oförglömlig upplevelse för alla sinnen.

Och om du letar efter en utmanande golfupplevelse med hög kvalitet och högt slopevärde, är Sankt Jörgen Park Golfklubb det självklara valet för dig. Så varför inte boka din nästa golfrunda redan idag?

Läs mer och boka här

Fler fina möjligheter på Sank Jörgen Park

På Sankt Jörgen Park finns ett rum för alla smaker. På det 4-stjärninga hotellet kommer du känna dig bortskämd och väl omhändertagen under hela din vistelse.

Ta ett uppfriskande dopp på Pool Club efter en utmanande golfrunda, unna dig en härlig behandling eller njut av den prisbelönta sparitualen. Matälskare och gourmander kommer hitta hem på någon av resortens fyra restauranger som alla lägger stor vikt vid ett äkta hantverk.

Med gratis parkering, god förvaring av golfväskor, samt en rad andra aktiviteter som gym, biograf och paddeltennisbanor, har du allt du behöver för den ultimata golfresan. Kom och upplev den perfekta kombinationen av lyx och komfort på Sankt Jörgen Park – din drömgolfsemester väntar!

Läs mer och boka här