Foci – samarbetar med Svenska Golfförbundet och fokuserar på välmående

Att gå runt med en energidryck i handen idag är lika vanligt som att äta en glass på sommaren. Idag finns det nästan bara energidrycker som innehåller stora mängder syntetiskt koffein som kan påverka kroppen negativt när man dricker för mycket. Foci är skapat för att fylla det hål som idag finns på marknaden och nu samarbetar de med Svenska Golfförbundet och finns på flertalet klubbar runt om i landet.
— Fokus för oss ligger på välmående, säger företagets grundare Thomas Johansson.

 

Alla som har gått i en matbutik eller på ett gym de senaste åren har nog sett hur utbudet av så kallade energidrycker har växt sig större och större. Vad de innehåller och har för funktion är ganska otydligt men det är packat med syntetiskt koffein som ska göra dig pigg. På landets golfklubbar ser det liknande ut. Det vill Foci, den intelligenta energizern, ändra på. Man vill kunna erbjuda konsumenten ett alternativ utan negativa effekter, men där du ändå blir pigg och fokuserad.
— Det vi erbjuder är helt nytt i branschen. Det finns inget alternativ som oss idag, säger företagets grundare Thomas Johansson om Foci.

Thomas Johansson, grundare av Foci.

Foci är koffeinfri, taurinfri, sockerfri och istället för syntetiskt koffein använder de superrötter så som Maca och Rysk rot – sibirisk ginseng. Dessutom alla vitaminer och mineraler för att stärka ditt immunförsvar och bli mer mentalt fräsch. Det är en dryck där fokus ligger på välmående och just därför har man nyligen inlett ett samarbete med Svenska Golfförbundet. Det är något som innebär att Foci kommer att finnas på plats på de tävlingar som spelas på proffs-touren.
— Vi måste hitta nya innovativa vägar för att kunna erbjuda slutkonsumenterna bättre alternativ än det som erbjuds idag. Det är inte bra för oss att dricka såna mängder syntetiskt koffein som vi gör idag. Golfförbundet gillar det vi gör och det ska bli jätteroligt att få samarbeta med dem. Foci innehåller ämnen som kroppen kan ta upp och den gör att energin ligger på en jämn nivå hela tiden. Den är inte heller vätskedrivande. Den gör sig med andra ord väldigt bra under en golfrunda och speciellt när fokusen sviker, säger Thomas Johansson.

Foci har en vision och det är det viktigt att poängtera att Focis fokus inte ligger på ytligheter och hetsen kring fitnessvärlden. Thomas Johansson menar att drycken är en lifestyle-produkt.
— Det stämmer. Vi lägger fokus på Lifestyle och välmående. Foci intelligent Energizer är den nya generationens energidryck där du blir pigg och fokuserad utan negativa effekter. Foci kommer att finnas på gym, dagligvaruhandeln, kiosker och så vidare. Vi vill erbjuda alla ett alternativ på energihyllan som inte finns idag.

Profilen Anders Adali, jobbar inom säljorganisationen, är även han peppad på att få visa Sverige, och så småningom även Europa och övriga världen, varför just Foci är ett alternativ som saknats på marknaden. Idag finns man på flertalet klubbar runt om i Sverige och man finns även i Ica-butiker över hela landet.
— Nu kör vi! Foci är precis vad som saknats på marknaden. Vårt innehåll tilltalar alla och Foci finns idag i fyra härliga uppfriskande smaker. Det känns extra bra att få ut en produkt på marknaden som faktiskt inte innehåller något som påverkar din kropp negativt.

Anders Adali, jobbar med försäljningen av Foci.

Läs mer om Foci

 

[stextbox id=’fakta_golf’]

Det här är Foci:

Foci finns i fyra succésmaker, tre med kolsyra och en okolsyrad. Foci intelligent energizer är nästa generations funktionella dryck som är fri från koffein samtidigt som den bidrar/stödjer din fysiska och mentala prestation. Foci erbjuder ett alternativ som är utan negativa effekter som dessutom är riktigt god. Foci är fullspäckad med exakt det du behöver för att hålla full fokus och ger dig en naturlig energi utan negativa effekter. Slut på huvudvärk, skakningar och vätskedrivande innehåll. Drycken är unikt framtagen med experter där vi har superfood rötter som maca och rysk rot istället för koffein.

Källa: Foci.se

[/stextbox]