Golfspelen att köra på mobilen mellan sommarens stora tävlingar

Sponsrat innehåll

Efter två nagelbitare till majortävlingar har vi fortfarande en hel del gott att se fram emot under sommarens gång. Men sett till hur lång väntan mellan US Open och The Open Tournament är passar vi på att lista några roliga golfspel att köra på mobilen under väntan.

Efter att det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg slutade tvåa i The Masters och skapade rubriker världen över, är vi knappast ensamma om att tycka att det är extra spännande att följa årets stora golftävlingar. I PGA Champions Tour gjorde sig nerverna påminda och det gick inte riktigt hela vägen, men vi är fortsatt hoppfulla för vad som komma skall.

Snart är det dags för US Open, som sedan följs av The Open Tournament och därefter golfspelen i sommar-OS. Med andra ord, det finns en hel del höjdpunkter kvar att se fram emot och många kommer att passa på att betta på sina favoritspelare för att göra det hela ännu mer intressant. Sett till hur många spelsidor det i dag finns att välja mellan, kan det vara bra att använda sig av en guide. På https://bettingsidor.se/snabba-uttag/ finns en sammanställning med vilka aktörer som är bäst när det kommer till att snabbt komma igång med sitt spelande.

Lång väntan mellan golftävlingarna

Hur mycket vi än ser fram emot att få ta del av dessa mästerskap är det svårt att ignorera den månadslånga väntan som är mellan US Open och The Open Championship – jämförelsevis är det 10 dagar mellan The Open Championship och golfspelen i OS.

Sommarens stora golftävlingar:

US Open – 13-16 juni

The Open Championship – 18-21 juli

OS i golf – 1-8 augusti

Tur är det då att det finns flera underhållande golfspel till mobilen att ta del av för att hålla sig varm i kläderna. Låt oss titta närmare på några av dessa.

Populära golfspel till mobilen

PGA TOUR Golf Shootout: En underhållande golfsimulator som försöker efterlikna verkligheten. Du spelar på riktiga banor och måste sikta ordentligt för att lyckas. Tack och lov kan du uppgradera dina klubbor för att underlätta spelet, och det finns dagliga utmaningar som hjälper dig att bli bättre.

Golf Battle: Detta är spelet som tar minigolf till mobilen med färgglada 3D-banor och kluriga hinder. Bäst av allt, du kan spela mot vänner och slå bort din motståndares boll. Spelet liknar lite Mario Kart. Kontrollerna är enkla att lära sig, speciellt om du har spelat biljard på mobilen tidigare. Dra tillbaka för att sikta och slå ditt slag. Spelet är lätt att lära sig och perfekt för både den som gillar golf.

Golfing Over It with Alva Majo: Detta lekfulla golfspel parodierar det omtalade spelet “Getting Over It with Bennett Foddy”, i vilket spelar klättrar uppför ett berg på ett plågsamt sätt, ständigt på väg att trilla ner och förlora dina framsteg. I Golfing Over It with Alva Majo gör du samma sak, fast som en golfboll! Att vara en boll innebär att du riskerar att rulla av plattor, vilket gör varje slag extra nervöst. Som tur är kan du justera bollens bana i luften genom att trycka flera gånger, vilket kan rädda dig från att börja om.

Besök Bättre Golfs artikelavdelning för mer läsning, där hittar du massor av spännande nyheter att ta del av.