Hur du bettar på Golf

Vill du ta ditt golfintresse till nästa nivå, men är osäker på hur det fungerar gällande golf betting? Vi kommer att förklara allt från vad du bör ha i åtanke, hur det går till och vad en marknad egentligen är. I denna artikel kommer vi även att förse dig med en steg för steg guide inom golf betting, så att du vet precis hur du ska göra när det är dags för att satsa på din favorit golfspelare.

Marknader inom golf betting

Oavsett om du föredrar Ryder Cup, US Open eller US Masters så vill du hitta en bettingsida där du kan satsa på olika marknader inom dessa golfturneringar. En marknad är vad man kallar en specifik typ av vadslagning, och för att ge ett exempel på detta, så är en vanlig typ av marknad att man att satsar på vem som blir den slutgiltiga vinnaren i den specifika golfturneringen. En annan vanlig marknad man kan satsa på, är till exempel om det kommer att bli en Hole in One i turneringen, eller inte.

Summa summarum är dock att ju fler marknader en bettingsajt erbjuder, desto fler alternativ har du att spela på och desto roligare blir det att betta på golfturneringen.

Var kan du satsa golf?

För att kunna satsa på golf behöver vända dig till en bettingsajt. Det finns otroligt många olika bettingsajter att spela på, från nya och oetablerade sådana, till mer välkända sidor som till exempel Comeon odds. Man ska dock veta att oddsen hos de olika bettingsajterna kan skilja sig åt en hel del från en sida till en annan. Även gällande vilka golf ligor som finns tillgängliga att satsa på, och huruvida du kan livebetta eller inte, kan skilja sig åt mellan olika bettingsajter.

Det är därför viktigt att man jämför olika bettingsajter för att hitta riktigt bra golf odds. Dessutom så vill du ju naturligtvis hellre spela på en sida med ett stort sportutbud i jämförelse med en som bara har en enda golfturnering tillgängligt. Granska därför noggrant oddsen och spelutbudet i sportsektionen, och för din egen säkerhet bör du alltid välja en bettingsajt med svensk spellicens.

Steg för steg guide om sportspel i Golf

Det första som du behöver göra är att registrera ett nytt spelkonto hos en valfri bettingsajt. Om du väljer en bettingsajt som erbjuder Pay N Play från Trustly, så är det särskilt enkelt och går blixtsnabbt att genomföra. Du trycker helt enkelt på knappen för registrering, och skriver sedan in ditt fullständiga personnummer, och verifierar dig med hjälp av BankID, antingen via mobilappen eller via dator.

Gör sedan en första insättning, vilket brukar ha ett minimibelopp på 100 kronor. Som ny spelare så rekommenderas även att du tar del av en odds bonus samtidigt som du gör din första insättning. Men, bara under förutsättning att omsättningskraven är fördelaktiga nog! Ett riktigt bra omsättningskrav för sportbonusar brukar ligga på x1. Det betyder med andra ord att du endast behöver spela för bonusbeloppet 1 gång, innan ett uttag kan begäras. Därefter har du alltså rätt att ta ut hela beloppet. Dessa typer av oddsbonusar är i princip motsvarigheten till ett gratis bet till dig som ny spelare.

Det enda som du behöver göra därefter är att gå vidare till sportsektionen på bettingsajten, välja golf i listan och sedan välja den liga som du vill spela på. Du får då upp alla betting alternativ, eller med andra ord marknader, för den utvalda ligan och du trycker sedan helt enkelt på den marknad som du är intresserad av att satsa pengar på. Slutligen väljer du vilket belopp som du vill satsa, vilket görs i själva i spelkupongen. Spelkupongen brukar visas på höger sida efter att du tryckt på en marknad. Du kan välja att satsa på enstaka marknader separat, eller bygga en spelkupong som består av flera satsningar. Svårare än så är det inte!