Mobilspel med golftema

Många är vi som älskar att spela på golf så fort tillfälle ges. Men dessvärre är det inte alltid möjligt att ta sig ut på banan. I dessa lägen får vi istället underhålla vårt golfsinne på andra vis. Ett sätt att göra det på är att spela mobilspel med golftema.

Nu för tiden ser vi allt fler spel med sporttema, om det så är via välkända bet365 live eller typiska multiplayer-spel. Vad gäller spel med golftema så finns det en hel drös av dem tillgängliga direkt i luren. Idag lyfter vi fram några av de bästa!

PGA Tour Fantasy Golf

Precis som titeln hintar om, så kan du här leva ut dina vildaste golffantasier. I PGA Tour Fantasy Golf styr du professionella spelare och tar ut dem på turnéer. Här handlar det däremot inte om att du ska vara en skicklig golfspelare i mobilversion, utan här är den analytiska delen i fokus.

Utöver att syssla med att utveckla spelare till att bli bättre med klubban, så jobbar du även med deras branding och annat som händer bakom kulisserna.

WTG Golf

Det här mobilspelet har hyllats unisont för att vara väldigt verklighetstroget. Dels på grund av sin tjusiga 3D-grafik (se här), men också spelkänslan och att du kan välja din utrustning från alla dina favoritmärken. Spelet har laddats ner av många miljoner golfälskare och har ett mycket omtyckt multiplayer-läge där du kan möta andra online.

Golf Clash

För att bygga vidare på ett spel där du kan möta dina vänner, så vill du testa på Golf Clash. Det här är ett mer lekfullt snarare än verklighetstroget spel. Här använder du ingen klubba och allt handlar om fingerkontroll, sikte, tajming samt hur du justerar ditt spel efter vinden. Vad gäller grafiken så för den tankarna till andra snabbspel, som Subway Surfers och Temple Run. Ett av de mest populära mobilspelen med golftema.

OK Golf

Ett annat påhittigt spel på listan som gillar att ta ut svängarna rejält. Ute på banan kan du plötsligt upptäcka att det finns överraskningar du inte såg komma i form av hemliga områden. Här finns också en hel drös med olika golfbanor du kan välja mellan, beroende på vilken twist du vill ha med. Spelet kan likt Golf Clash skrämma iväg dig som vill ha en trovärdig upplevelse, men för den som bara vill ha kul finns här även ett läge där du kan spela en mot en för att göra upp med vännerna.

Samtliga av dessa spel finns tillgängliga på både Android och iOS. Du hittar dem antingen på Google Play eller App Store. Mycket nöje!