JOBB: Bättre Golf växer och utlyser ny tjänst till hösten

Efter en framgångsrik sommar ska golfplattformen Bättregolf.se utöka personalstyrkan. Blir det du eller kanske din golftokiga kompis som landar drömjobbet?

Är du utbildad journalist eller copywriter med säljerfarenhet och vill arbeta med alla Sveriges golfklubbar? Bättre Golf söker nu ytterligare en säljande journalist/copywriter till kontoret på Åsögatan på Södermalm i Stockholm.

– Du kommer att arbeta med att sälja in och skriva kvalitetsinnehåll som sprids i digitala och sociala medier i marknadsföringssyfte.

Byrån Hosono som äger Bättre Golf har specialiserat sig på att bygga relevanta plattformar inom ett flertal branscher och publicerar dagligen intervjuer och företagsnyheter.

– Kvaliteter som vi efterfrågar är skrivandets och talets gåva, duktig förhandlare och så klart ett golfintresse utan dess like. Det som utlovas tillbaka är ett jobb som till 100% kretsar kring golf och dessutom en lön som överstiger 50.000 vid god försäljning.

Arbetsuppgifter

– Att sälja och skriva inom våra digitala kanaler och sociala medier. Ditt dagliga arbete innefattar research, prospektering, sälj och relationsbyggande från kontoret på Södermalm. Du kommer att bli en del av en grupp på åtta säljare och journalister/copywriters. Är detta du? Hör av dig omgående! Intresserad?

Bättre Golf söker även två Account managers som enbart arbetar med försäljning.

Skicka ett mail till hej@hosono.se