Profilbollen är familjeföretag placerat i Halmstad, staden med 7 golfbanor.

Profilbollen är ett familjeföretag sedan 13 år tillbaka och fokuserar på golfbollar med tryck på. Med många års erfarenhet i branschen ser de till att kunden får vad dom vill ha – detta skapar 100% nöjda kunder. Med eget tryckeri skapas en flexibilitet som gör att de har snabbast leveranstider i norden.
– Vi jobbar alltid för kunden och gör alltid vårt bästa för uppfylla kundens önskemål.

Profilbollen jobbar med dom största namnen inom golfbranschen som Titleist, Callaway, TaylorMade & Bridgestone för att kunna ge kunderna det absolut bästa som finns att erbjuda. På Profilbollen gillar man golf, både att spela och ge service åt andra som spelar, givetvis även åt dem som inte blivit bitna av det underbara spelet.

– Vi ställer inga krav på stora volymer, du som kund kan beställa från endast 1 dussin golfbollar och få det profilerat med ditt namn eller företag.

Sätt ditt varumärke ihop med golfens ledande bolltillverkare och gör dina kunder, kollegor och kompisar riktigt nöjda

En present som passar alla åldersklasser

Du kan köpa som minst 1 dussin golfbollar hos Profilbollen.se! Detta för att du som kund ska kunna ge bort en gåva till någon du tycker om – Utan att det ska behöva kosta en förmögenhet

Profilbollen.se är nätshopen som säljer profilerade golfartiklar, med specialitet på golfbollar med tryck. På hemsidan så hittar du golfbollar från alla stora varumärken på marknaden.

– Vi har alltid årets upplagor och givetvis till bästa tänkbara pris. Hittar ni bättre pris någon annanstans så matchar vi det! Ni hittar även Peggar, greenlagare, handskar, handdukar, startkit, Bushnell golfkikare.

Allt detta kan du som kund sätta ditt personliga tryck på (med undantag av kikare och avståndsmätare).

– Det som gör oss unika och att vi sticker ut ur mängden är att allt sköts via vårt egna tryckeri och med stort lager. Vilket innebär att alla våra golfbollar, peggar och greenlagare trycks via våra egna tryckmaskiner i tryckteknik Tampo och UV digital.

Detta innebär att Profilbollen kan ge dig som kund en mycket snabbare leveranstid, samt att vi gör personliga kvalitetskontroller på allt vi trycker och skickar iväg.

– Som företagare tycker vi att det är speciellt viktigt att trycka sin logo på golfbollar. Man ger helt enkelt sitt visitkort i form av tryckta golfbollar istället. Det är en väldigt uppskattad gest till alla sina golfande kunder och leverantörer. Plus att golfbollar passar ju alla åldersklasser, en perfekt gåva helt enkelt!

– Vi erbjuder alltid våra kunder stora kampanjer från tillverkare av golfbollar som Titleist, Callawayoch Bridgestone 2 gånger varje år. Tar du del av någon av våra kampanjer får du ett extra dussin på köpet medskickat i ditt paket, givetvis inkluderat tryck.

Profilbollen är enligt de själva och många andra det självklara valet som leverantör av dina profilerade golfbollar, peggar och mycket mer!

– Ring oss gärna eller maila oss, så hjälper vi dig att hitta rätt! Hittar man bättre pris någon annanstans, hör av dig så matchar vi detta. Med bästa möjliga leveranstid och pris så sticker vi ut från mängden. Testa oss gärna!

Har du frågor eller funderingar över vad vi kan göra för dig så tveka inte att ringa, 035-10 76 50 eller mail till info@profilbollen.seSvinga lugnt!

Oscar, Johan , Annica & Anders