Därför ska du boka med Golfparadis

Res med Golfparadis och upplev de bästa golfresmålen just nu. Se aktuella resmål på Golfparadis

Bästa pris-garanti

– Vår bästa pris-garanti innebär att om du mot förmodan skulle få ett lägre anbud från en annan aktör på ett identiskt paket, inklusive flyg, så kommer vi att matcha det anbudet. Dessutom ger vi ett presentkort på 500 SEK per person som kan användas till en senare golfresa.

Trygghet

– Att resa med Golfparadis innebär också en stor trygghet för dig som resenär. Vi följer paketreselagar, ställer resegarantier och vi förstår dina förväntningar som ansvarsfull och modern researrangör. Personlig service

– Vi garanterar engagemang, personlig service och flexibla lösningar. Oavsett vilken typ av golfresa du är ute efter är vi säkra på att vi hjälper dig att hitta lämpligaste resan.

Personlig service

– Vi garanterar engagemang, personlig service och flexibla lösningar. Oavsett vilken typ av golfresa du är ute efter är vi säkra på att vi hjälper dig att hitta lämpligaste resan.

Turkiet

Kärnan i Turkiets framgång är kvaliteten på dess orter, hotell och golfbanor, men den underliggande betydelsen av omfattande kundservice spelar en ovärderlig roll.

Belek är starkt beroende av turism, och som ett resultat finns det få semesterorter som välkomnar lika varmt, där personalen kommer att gå långt för att säkerställa din totala komfort.

Golf i Turkiet

Turkiets fantastiska historia, kulturella mångfald och klimat gör det extremt önskvärt, men under det senaste decenniet har fokus på utvecklingen på Belek gjort Medelhavskusten nära Antalya till en golfsemesterdestination med internationellt rykte.

Faciliteterna är fantastiska, och servicen är enastående, samtidigt som det finns ett otroligt värde, såsom obegränsade golfrundor, som kan hittas i dess många 5* lyxresorter.

Belek

Belek har blivit oerhört populärt på kort tid, med antalet golfsemesterresenärer som stiger exponentiellt tack vare den högkvalitativa, ultra all-inclusive-resorten.

Golfresorter i Turkiet är den perfekta tillflyktsorten för lite vintergolf, medan det otroliga värdet som kan uppnås på 5* lyxgolfsemester gör Belek ännu mer attraktiv.

Portugal

Golfresor i Portugal

Golf har blivit mer internationell än någonsin, med golfare som reser långt och brett för att spela nya och spännande banor. Men år efter år återvänder tusentals golfare till Portugal för att spela de otroliga banorna som finns där, varför? Eftersom kvaliteten och tätheten för mästerskapsgolf i Portugal är oöverträffad i Europa.

Under de senaste åren har all inclusive-golfsemestern blivit ganska populär i Portugal och det finns få bättre känslor i golf än den härliga portugisiska solen som skiner ner på dig, med Algarves böljande kullar för dina fötter.

Golf i Portugal

Även om Algarve fortfarande utan tvekan är den mest populära regionen för en golfsemester i Portugal, är golflandskapet i landet mer varierat än någonsin. Omgiven av Atlanten har Madeiras och Azorernas hisnande skönhet på ön blivit ett populärt val för dem som är villiga att resa längre bort.

Närmare hemmet är Lissabonregionen en stigande stjärna inom europeisk golf, med en mängd utmärkta layouter inom räckhåll från den livliga portugisiska staden. Oavsett om du deltar i Portugal Masters eller på en klassisk semester i Algarve, kommer du säkert att ha en golfsemester att minnas.

Algarve

Algarve är nummer ett för en golfsemester i Portugal. Med en mängd fenomenala mästerskapsbanor, från klipptopparna i Vale do Lobo till den fantastiska kustutsikten vid Onyria Palmares, är det lätt att förstå varför så många golfare reser hit varje år.

Lissabon

Lissabon har blivit en av de mest populära golfresordestinationerna i Portugal under de senaste åren och erbjuder en idealisk kombination av lyxig golf och en smak av äkta portugisisk kultur. Huvudstaden är ett pulserande nav av aktiviteter, med oändliga saker att göra när du inte är på fairways.

Vilamoura

Med en mängd förstklassiga mästerskapsgolfbanor inom några minuters bilresa är Vilamoura den mest populära golfdestinationen i Algarve. Förutom dess obegränsade golf, flockas besökare till det portugisiska paradiset för sitt berömda pulserande nattliv.

Se fler resmål på Golfparadis