Ljudböcker som förbättrar ditt golfspel

Golf är en kvantitetsport, få sporter kräver ett sådant konstant nötande som golfen gör. Slag efter slag, dag efter dag, boll efter boll offrar golfspelare världen över svett, tårar och blod för att sänka handikappet.

Som golfspelare känner du säkert igen dig, men ibland räcker det inte att bara spela. Även om mycket sitter i höfterna så sitter minst lika mycket i huvudet vilket är något som är lätt att glömma bort. Det finns mycket du kan göra utöver att bara träna rent fysiskt, däribland att läsa böcker. Men för dig som har fullt upp i vardagen och inte finner tiden att sätta dig ner för att läsa så finns ett ännu bättre tips, att lyssna på ljudböcker i stället. Nedan har vi listat några av de bästa ljudböckerna för att förbättra ditt golfspel som du kan lyssna på medan du gör annat (varför inte under rundan?):

Play Great Golf

Play great golf, skriven av den britiska hypnotherapist Glenn Harold, kombinerar kliniska hypnoterapitekniker och kraftfull inspelningsteknik för en uppslukande upplevelse. Boken hjälper golfare av olika kvalité att förbättra sin mentala styrka och sin fokus för att nå jämnare och bättre resultat ute på banan. Det må vara en okonventionell golfbok, men ändå en som rekommenderas.

Golf of your dreams

Golf of your dreams må ha skrivits 1997 men är lika relevant idag som dagen den skrevs. Boken är skriven av den världskända prestanda-konsulten och sportpsykologen Dr. Bob Rotella. I boken delar Bob Rotella med sig om de metoder och strategier han funnit användbara när han varit ute på tour med bland andra Tom Kite, Brad Faxon, Pat Bradley och Davis Love III.

The Golf Quiz Book

Även om detta inte må vara den bästa boken för att förbättra ditt golfspel så är det alltid en bra idé att ha lite kul, och vad är roligare än lite frågesport? Vilket år spelade Tiger Woods egentligen sin första Ryder Cup? Hur många gånger vann Bernhard Langer German National Open Championship? Svaret på detta och över 250 fler frågor får du i The Golf Quiz Book som är skriven av Kevin Snelgrove.

Samtliga ljudböcker ovan finns att streama hos de populära ljudbokstjänsterna, så varför inte utnyttja deras fria testperioder och se om det kan hjälpa dig?