5 anledningar till varför en Custom Fitting hos Golfstore kommer göra underverk med din golf

Custom Fitting har blivit en nödvändighet för att få ut maximalt av sin golf. Golfstore är experter på den ädla konsten att anpassa material till golfare oavsett förutsättningar. Här är fem anledningar till varför den populära kedjan är det ultimata alternativet när du ska prova ut dina nya klubbor.

Det har funnits en myt bland golfspelare om att en Custom Fitting skulle vara både avancerat, dyrt och överskattat. En fördom som företagarna inom branschen dagligen jobbar knallhårt för att slå hål på. För att faktum är att en Custom Fitting går snabbt, är (i de flesta fall) gratis och faktiskt som störst tillgång för ”medelgolfaren”.

Golfstore är ledande inom golfbranschen vad gäller Custom Fitting. Ett utbrett företag som hittas ute på merparten av klubbarna runtom i landet. Peter Bäckbom är pro på Salems Golfklubb och en av företagetss mest rutinerade medarbetare. Han listar fem anledningar till varför en Custom Fitting på Golfstore är det bästa du kan göra för att lyckas på golfbanan.

1. Utomhusmiljö
Maskiner kan idag tyda mycket men det blir en helt annan känsla när man får se bollen flyga i verkligheten. Tekniska hjälpmedel och personlig kompetens av högsta klass i all ära men det är först när man får testa materialet på riktigt i utomhusmiljö som det går att få en komplett helhetsbild om hur det fungerar för just dig. På många av Golfstores shoppar kan du året om provar ut ditt material i moderna studios då du kan se bollen segla iväg ”på riktigt”.

Här finns Golfstore i Europa

2. PGA-utbildade instruktörer
Samtliga instruktörer på Golfstore som genomför din Custom Fitting har en treårig PGA-utbildning och kan därför ge feedback av högsta klass. I utbildningen ingår att lära sig bygga klubbor, driva butik, förbättra en spelares mentala och fysiska bit, rörelselära och ledarskap. Dessutom har de expertkunskap vad gäller viktiga detaljer som live-vinklar, skaftlängd, loft på driver, greppstorlek och hur man bygger ihop ett komplett golfset efter dina behov oavsett nivå.

Detta hittar du på Golfstore

3. Närheten
Det är allmänt känt att man hellre handlar på ställen som man känner en tillit till istället för att testa nya läskiga alternativ. På samma sätt fungerar det inom golfen. De flesta spelare känner extra trygghet till pron på sin egen klubb just för att man vet vad man får istället för att chansa på något man inte har speciellt stor vetskap om. Dessutom har du genom åren skapat en relation med din lokala pro som därigenom besitter förkunskaper om dig vilket är en stor fördel när han eller hon väljer ut vilket material som är bäst lämpat för just din golf.

Läs det senaste om golfmaterial

4. Priset
Många tror att folk stöttar en lokal golfshop bara för att man tycker om den och vill ha den kvar. Men det är en myt. Faktum är att priserna i Golfstores lokala butiker inte är högre än hos större kedjor. Det finns till och med saker som är billigare och samtidigt får du tag på prylarna på din egen klubb utan att behöva lägga tid och kraft på att flänga runt och leta på andra ställen.

Se filmer på Custom Fitting

5. Tillgängligheten
Det finns en otrolig flexibilitet på Golfstore. Ringer du och vill ha en utprovning eller specifikt material under en förutbestämd tidpunkt ser Golfstore alltid till att lösa detta precis efter dina önskemål. Något som gäller året om. Dessutom på kort varsel.

Så går en Custom Fitting till

(6.) Dessutom är ju Golfstores medarbetare snyggare än alla andra! 😉

Här finns din lokala Golfstore