6 härliga golfprylar du kan tjäna in — genom att använda Golfhäftet

Golfhäftet är möjligheten att få spela över 200 banor i Sverige och nästan 1000 runtom i Europa till halva priset. Här kommer en lista på användbara prylar spelare som älskar att variera sin golfupplevelse kan tjäna ihop till genom att använda det populära kortet.

Över 200 golfbanor i Sverige och nästan 1000 runtom i Europa till blott halva priset. Detta kan bli verklighet efter ett köp av Golfhäftet. Det populära kortet som kostar mindre än 500 kronor är ett utmärkt komplement till ett brevlådemedlemsskap för att få ordentlig variation i sitt dagliga spelande till en billig peng. Eller ett perfekt tillskott när man ska spendera en eller flera trevliga golfsemestrar på olika platser till bästa möjliga pris. Vad kan du då unna dig tack vare att använda av Golfhäftet x-antal gånger och betala halv greenfee istället för fullpris? Vi går igenom sex produkter som måste kittla alla golfälskare lite extra.

Beställ Golfhäftet

Antal rundor med golfhäftet = intjänad produkt

3 = Ett dussin bollar
Bollar med olika märken och egenskaper är förbrukningsvaror för alla golfare oavsett nivå. Vid blott tre rundor med Golfhäftet har du tjänat in ett nytt dussin att slå iväg ute på banan. Ett nödvändigt tillskott som annars förr eller senare säkerligen skulle behöva införskaffas. I stället för att behöva känna dig deppig över att behöva slanta upp denna oundvikliga kostnad kan du känna dig nöjd över att du sparat in den samtidigt som du fått njuta av härliga och variationsrika golfupplevelser.

Här hittas Golfhäftets plustider

4 = Hyra en golfbil
På den fjärde rundan med Golfhäftet kan du unna dig att hyra en golfbil. Att få möjlighet att använda bil är givetvis underhållande för de allra flesta men fyller också ett flertal viktiga funktioner som att öka speltempot samt höja energinivån hos spelaren som slipper vandra runt 18 hål och konka på tunga klubbor. Att man blir av med värdefull motion hävdar säkerligen vissa, men efter tre rundor golf borde man ju få unna sig något lite extra som definitivt kommer att bli ett positivt minne för all framtid.

Anmäl dig till Golfhäftet Trophy

5 = Ett par nya golfskor
Alla vill vi ha både snygga och funktionella kläder på golfbanan. Viktigast av allt är vad du har på fötterna. Efter fem rundor med Golfhäftet har du sparat in till ett par sprillans nya och läckra golfskor som både skiner på banan och hjälper till att förbättra resultatet i Scorekortet. Har du redan skor så det räcker går det ju istället bra att unna dig en fin jacka eller ett par sköna byxor att ta på dig innan du ger dig ut på banan.

Läs mer om Golfhäftet

6 = En ny driver
Nya klubbor är något alla golfare ständigt dreglar efter. Och framförallt den klubba som benämns som nummer ett i bagen, det vill säga drivern. Funktionsmässigt är klubban en nödvändighet för att lyckas göra riktigt bra resultat på banan. Utseendemässigt är det ett härligt verktyg att använda när man vill skryta lite inför sina medspelare. Det finns få saker i livet som får en golftokig lika lycklig som när man kan unna sig en helt ny driver av högsta kvalitet. Tänk dig den boosten och samtidigt få njuta av sex fantastiska golfupplevelser runtom i Europa. Inte illa.

Anmäl dig till Golfhäftet Trophy

8 = En ny storbilds-TV
Som golfare behöver man också återhämtning. Och vad passar bättre än att återhämta sig hemma framför en ny storbilds-tv. Då får du dessutom möjlighet att njuta av Henrik Stenson, Pernilla Lindberg och alla de andra grymma spelarna ute på världens största tourer. Ett ypperligt tillfälle att vila kroppen och samtidigt bli underhållen samt kunna lära av de allra bästa. Med en TV av högsta klass ökar möjligheterna att se de där detaljerna som förbättrar just ditt spel. Eller bara luta sig tillbaka och njuta av sporten när den är som allra bäst. Efter åtta rundor kan du köpa in den för pengar som annars skulle ha lagts på greenfee till dessa golftillfällen.

Här hittas Golfhäftets plustider

15 = Drömresan
Lyckas du med milstolpen att besöka femton av Europas banor under en och samma säsong har du definitivt gjort dig förtjänt av en upplevelse utöver det vanliga. Att unna sig en riktig drömresa runtom i Europa är något som är få förunnat. Men som kan bli verklighet om du använder Golfhäftet. För pengar som lagts på att göra det roligaste du vet under ett års tid får du alltså utöver detta ta dina golfprylar till valfritt ställe och förgylla tillvaron med ett par rundor av absolut högsta klass. För en slant som du annars skulle lagt på dina greenfeekostnader vid betalning av ordinarie pris.

Beställ Golfhäftet

(Vi har räknat med en ”snittgreenfee” på 500 kronor vilket enligt statistik är vad den ligger omkring på de flesta lågprisanläggningar runtom i Europa. Vid spel för dyrare greenfee tjänar du givetvis in ännu mer pengar per runda och behöver inte komma upp i samma kvantitet för respektive produkt.)