Familjära resan som får klubbkänslan att blomstra: ”Kommer bli fantastiskt”

Kumla Golfklubb värnar otroligt mycket om den familjära klubbkänslan. Genom en resa till ett lite oväntat land hoppas de stärka banden till sina medlemmar ytterligare. Och ge en upplevelse att minnas för livet.

Vissa spelar golf för att tävla och bli bäst. Men de allra flesta gör det som en härligt sätt att motionera och umgås med sina vänner. Det finns få saker som är så uppskattade på en golfklubb som trevligt umgänge. En miljö som stämmer oerhört väl in på Kumla Golfklubb. Där trivsel är av absolut högsta prioritet.
— Vi bygger hela vår verksamhet kring att skapa en trevlig stämning på klubben. Man skulle kunna säga att vi är den där klassiska 90-tals klubben som värnar om en god klubbkänsla. Att alla här ska känna samhörighet och tycka det är kul att umgås tillsammans. Vi skulle säkert kunna tjäna mer pengar genom att göra på ett annat sätt men då tappar man mycket av charmen med att driva en golfklubb, säger Henrik Spongh Head Pro på Kumla Golfklubb.

Besök Kumla

Ett nyrenoverat ungdomsrum med pingisbord, soffor och TV finns på anläggningen. Liksom en stor träningshall som är tillgänglig året om. Det finns alltså alla möjligheter att trivas på Kumla Golfklubb. Hela 34 veckor om året är träningsverksamheten i full gång. Då alltifrån små barn till äldre juniorer har roligt och utvecklas till bättre spelare.
— Det kommer alltid väldigt många till våra golfträningar och en hel del stannar också kvar och hänger här på sin fritid. Vi har alltid en otroligt härlig stämning på klubben. Det är tuff konkurrens med andra sporter men nästan alla som tar sig hit har så roligt att de kommer tillbaka.

Facebook

För att ytterligare stärka den familjära stämningen på klubben arrangerar Kumla Golfklubb regelbundet resor till sin medlemmar. Den årliga vårresan har blivit en så pass stor succé att det redan till hösten är dags att åka iväg igen. Denna gång till Bulgarien. Ett för de flesta ovanligt golfresemål. Henrik Spongh är ansvarig för klubbens resor. Han ser till att alla ivriga spelare har fullt med golfaktiviteter att göra.
— Upplägget är att man har sex dagars spel och en dag ledigt. På vårresan brukar många vilja lägga mycket tid på träning för att komma redo inför säsongen medan den här resan kommer fokuseras mer på spel- och och tävlingsgolf. Det är alltid väldigt hektiska dagar som brukar uppskattas otroligt mycket.

Läs mer

Med ett femstjärnigt hotell och tre golfbanor vackert placerade längs med kusten har Kumla Golfklubbs Bulgarien-resa alla möjligheter till att bli en mäktig avslutning på en lång och härlig golfsäsong. Dessutom har det relativt okända turistmålet mycket annat att erbjuda. Men framförallt handlar resan om att klubben ska umgås som en stor familj.
— Detta blir en otroligt rolig resa om man älskar golf. Alla som brukar åka med oss verkligen älskar att resa i grupp och det skapar en underbar stämning. Det kommer bli helt fantastiskt.

Bli medlem