adany1

Förgyll avkopplande golfweekend — med naturupplevelser utöver det vanliga

Åda Golf & Country Club vill bjuda sina gäster på ett golfpaket med mer än bara golf. Genom en naturskön bana omgärdad av fina faciliteter och med närhet till huvudstaden, finns alla möjligheter till en avkopplande semester bara runt hörnet.
”Titta en ren? Nej, det där är ju en älg. Mitt på banan!”

adany2

Besök Åda Golf

Det är få golfbanor i landet där det går att få en större friluftskänsla och närhet till naturens alla varelser än på Åda Golf & Country Club. Historiskt är Åda Säteri framför allt känd för att ha tillhört Kung Valdemar på 1200-talet. Men drygt 800 år senare är den klassiska gården numera omgjord till Trosas största golfcenter.
— Vårt golfpaket bygger på mer än bara golf, det är en helhetsupplevelse. Man kommer hit på förmiddagen, käkar lunch, spelar en runda golf och bokar upp bastun efter. På kvällen fixar man sig och går ner på krogen, sätter sig ute på terassen och äter en trerätters middag av hög klass. Hotellet där man sedan spenderar natten är lugnt och håller mycket bra standard. När man har fått sin skönhetssömn så är det bara att gå upp, äta en stor frukostbuffé och göra sig klar för nästa runda, säger Stefan Lindell klubbchef på Åda Golf & Country Club.

adany3

Besök Åda Golf

Den omväxlande och välvårdade banan är öppen från tidig vår till sen höst. En bana som passar alla, så länge man spelar strategiskt.
— Banan är överlag öppen, välskött och tålig mot sämre väder. Det är en naturbana som är en blandning mellan skog och öppnare mark. Svårighetsgraden är väldigt varierande, med både lättare och en hel del kluriga hål. Man kan inte bara gå på med driver utan måste spela smart, säger Stefan.

Åda1

Besök Åda Golf

Stefan Lindell vill särskilt belysa golfanläggningens närhet till Stockholm. Att folk i södra delen av city faktiskt har lika nära till Åda som att åka iväg och spela på banorna i norrort. Vad som också gör att det anrika golfcentret i Trosa sticker ut från mängden är möjligheterna att roa sig med andra häftiga naturupplevelser utöver bara golfen.
— Givetvis jobbar vi i huvudsak med golf men i våra golfpaket ingår mycket mer än bara hotell, mat och golf. Man kan även roa sig med mängder av olika kompletterande aktiviteter under sin ledighet tillsammans, till exempel genom att bryta av golfen med att skjuta lerduva, köra trail eller utöva yoga. Årets omdömen har inte kommit än men i fjol utsågs vi till Sörmlands bästa anläggning. Och det är inte enbart tack vare golfen, utan hela totalupplevelsen som gör att vi ligger i topp.

Besök Åda Golf

Här finns Åda Golf i sociala medier:
Facebook
Instagram