Här är årets hetaste prylar — som kommer göra mirakel med din golf

E-Wheels, Shot Scope och Easygreen-kikaren. De alla har en sak gemensamt, Fredrik Nilsson och hans företag Easygreen står för distributionen. Här är några av de absolut hetaste golfprylarna som finns på marknaden under 2018.

Fredrik Nilsson har alltid varit en golffantast utöver det vanliga. Som granne till Värmdö Golfklubb och med en hel släkt som är tokiga i sporten, fanns det egentligen aldrig något val. Dock är det inte på spelet Fredrik lägger ned den mesta av sin tid. Sedan 2003 förser han golfare runtom i hela världen med tekniska hjälpmedel av absolut senaste modell. Både som agent åt kända leverantörer som Clicgear, Alphard Golf och Stewart Golf. Men framförallt genom sitt eget företag Easygreen. I samband med starten av golfsäsongen 2018 berättar den oerhört ambitiöse entreprenören vilka nya superprylar du bara inte får missa under årets golfsäsong.

Ewheels: Alphard Golfs senaste mästerverk som redan tagit marknaden i Nordamerika med storm. Nu i maj kommer världens första batteridrivna hjulmotor till Norden med Easygreen som ensam distributör. Den bärbara motorn med två hjul som bara väger runt 10 kilo är enkel att bära med sig och fästs snabbt och smidigt på en vanlig pushvagn. Sedan kan vagnen styras helt fritt med hjälp av en fjärrkontroll. Ett fulladdat batteri håller 27 hål och sköter du dina Ewheels rätt har de en hållbarhetstid på hela 10 år. Istället för att bära eller skjuta på din tunga bag i över fyra timmar kan du med hjälp av Ewheels spara energi som istället kan användas till ditt spel. En unik uppfinning som både förbättrar golfupplevelsen och poängen i scorekortet.
PRIS: 6495:-

Vinn en Easygreen 1300!

Shot Scope V2: Med världens smartaste klocka går det att analysera varenda detalj av din golf. Dessutom utan att du behöver använda en mobiltelefon. Den unika GPS-klockan sammankopplas med dina klubbor genom taggar som fästs högst upp på respektive klubba. Med hjälp av Blue tooth-funktionen på telefonen överför du banan som ska spelas till klockan och kan därefter helt lägga den smarta luren åt sidan. Klockan kommer under rundan att ge all nödvändig statistik, med häpnadsväckande bra precision. Istället för att du hela tiden ska oroa dig över rätt klubbval och typ av slag ger Shot Scope V2 svaret. Du har med klockan bästa möjliga förutsättningar att prestera på topp under golfrundan.
PRIS: 2795:-

Läs mer om Easygreen

Easygreen-kikaren: Världens just nu världens bästa golfkikare med en genomtänkt design som gör den både enkel och skön att använda. Med hjälp av laser kan kikaren oerhört snabbt få fram detaljer som avstånd till flaggan och lutning på banan i grader. Tack vare dessa två värden får du veta exakt hur långt din boll behöver slås för att landa precis vid pinnen. Utöver detta har kikaren en effektiv vibrationslösning som snabbt reagerar så fort lasern träffat sitt mål. Dessutom är kikaren vattentät.
PRIS: 2795:-

Vinn en Easygreen 1300!