Åda Golf & Country Club

Åda Golf & Country Club: Hjälp sheriffen att skapa bättre golf

Detta är ett annonssamarbete med Åda Golf & Country Club 

Hjälp sheriffen att skapa bättre golf
Nästan varje gång du träffar green med ett bra slag blir det ett märke där bollen dimper ned. Ett så kallat nedslagsmärke som kanske verkar oskyldigt vid en första titt, men som kan förstöra mycket för många golfare. Som tur är finns dem som förgör dessa hemska märken. Som sheriffen på Åda Golf & Country Club som ständigt vakar över klubbens läckra bana. Men framförallt är det faktiskt du själv som golfare som måste ta ansvar. Både för din egen skull och för alla andra som är ute och spelar på banan. Ingen vill att ett nedslagsmärke ska förstöra. Varken på kort sikt genom ett dåligt hål. Eller på lång sikt genom att banan tar stryk. Så se till att alltid ha en greenlagare i fickan. Och håll ögonen öppna för dessa små förstörande märken på greenen. Då blir kommer sheriffen bli glad och golfen bli bättre för oss alla.

Ta del av ett exklusivt hösterbjudande på Åda Golf & Country Club

***

Golf — effektiv medicin mot stress
Vi lever idag i ett samhälle med otroligt mycket stress. Därför har det blivit viktigare än någonsin att ta tid för avkoppling och att bara njuta av stunden. Och vad passar bättre än att göra det på golfbanan. Efter att ha suttit still en hel dag inne på kontoret får du möjligheten att komma ut och röra dig i den friska luften och dessutom ha kul med vännerna, eller varför inte skaffa nya vänner. Se bara bilden nedan från hål 9 på Åda Golf. Om inte den ger en lugnande känsla, vet jag inte vad som gör det.

Läs mer och boka en golfrunda på Åda Golf & Country Club.

***

Segerjubel utöver det vanliga
Så här firar man ett riktigt bra golfslag under en härlig höstdag på Åda Golf:

Besök Åda och spela höstgolf när den är som absolut bäst!

***

Blåser medvind för Åda
Det blåser medvind för golfsverige!! Efter en stekhet sommar har banorna äntligen fått ligga till sig! Nu är både vädret och underlaget som bäst för en härlig golfrunda! Vilket verkligen märks på Åda Golf & Country Club som ständigt utvecklas i positiv riktning och nyligen välkomnade sin 948e medlem! Se till att besök den mysiga anläggningen som i år stod som värd på SGT! Eller varför inte fixa ett medlemsskap på www.adagolf.se! Vid frågor eller funderingar är det bara att maila info@adagolf.se! 

***

Åda Golf & Country Club: Hjälp sheriffen att skapa bättre golf
Till toppen