PGA SWEDEN NATIONAL: Magic hour på Links — så härligt golflivet kan bli

Detta är ett annonssamarbete med PGA Sweden National.

Magic hour på Links — så härligt golflivet kan bli

***

Exklusiv supermöjlighet — nu kan en del av PGA National bli din

 

Vill du investera i din livskvalié? För mer information kontakta Charlotte.martensson@pgaswedennational.se.

PGA National

***

Sanslöst vacker drömbild som får golfälskare att tappa hakan

På bilden visas hål, 8, 10 och 16 på Lakes Course. Man blir ju hyfsat sugen på att gå ut och lira lite golf…

***

Se när Green Queens gjorde Skånebesök på PGA Sweden National
För några veckor sedan var Green Queens på Skånebesök på PGA Sweden National. Green Queens arbetar med att få igång fler tjejer att spela golf.

Vi säger heja Green Queens! Och gå in och kolla hemsidan för mer information Green Queens

***

Unikt träningstillfälle med Peter Hanson ropades in på auktion
Den 24 maj spelades Real Estate Invitational på PGA Sweden National. Under middagen anordnades en auktion från vilken intäkterna gick till Henrik Stenson Foundation. Peter Hanson, flerfaldig vinnare på Europatouren och deltagare i Ryder Cup, och tillika den som invigde Lakes Course, bidrog till auktionen genom att skänka ett unikt träningstillfälle.
– Träningspasset ropades in av Dan Andersson på Dast Svenska stenhus och ägde nyligen rum på PGA Sweden National. Arrangörerna av REI är mycket tacksamma för Peters engagemang och riktar ett stort tack till honom för hans bidrag.

***

Utmana dina vänner på en mästerskapsbana!
Ett stenkast från centrala Malmö hittar du PGA Sweden Nationals anläggning där du möts av en vacker miljö och ett klubbhus med personlighet och charm.

Världsledande golfspelare har berömt de två proffsbanorna vars karaktär skiljer sig åt.
– Oavsett om det är golf, mat, boende eller konferens slår vi knut på oss själva för att ge dig det där lilla extra. Välkommen! Köp en 4-boll för 1.995 kr Priset gäller t o m 31 augusti och 4-bollen är giltig året ut så länge banorna är öppna. Det är ett fast pris och gäller en hel 4-boll oavsett om ni är en, två, tre eller fyra spelare i bollen.

***

PGA Sweden Nationals yngsta junior andas golf
Möt Simon, PGA Sweden Nationals yngsta junior. Han lever och andas golf! Simons stora idol är såklart hemmaspelaren Henrik Stenson! Ni kommer få veta mer om Simon längre fram.

***

TV: Magisk överblick på linksdrömmen
Links Course är en klassiskt tidlös 18-hålsbana skapad i samklang med naturen. Banan har de typiska linksdragen med stora, vidsträckta greener och många, små djupa bunkrar med branta kanter. Greenerna är byggda på en bädd av sand och onduleras för att efterlikna äkta, skotska links (sanddyner). Från hela Links Course har du utsikt över vårt vackra, rödteglade klubbhus och vid klart väder ser du ända till Malmös Turning Torso.

Banans nivåskillnad på över 20 meter ger en utmanande och spännande golfupplevelse och för att undvika naturbäcken som rinner längs med sju av banans hål krävs extra koncentration. Enligt tradition är en linksbana utan träd, men på vår bana finns faktiskt ett, bakom hål 10.


***