Nya resorna gör dig till en bättre golfare ”Lär känna din sving”

Easton Golf slår på stort inför golfvåren 2019. I satsningen ”Golfresor med egen coach” följer professionella tränare med på resorna för att göra dem både roligare och bättre.

För de flesta golfare är våren den bästa tiden på året. När man plockar fram klubborna ur förrådet och hela den långa gröna säsongen ligger framför en. Många är vi som väljer att kickstarta den nya säsongen med en golfresa. En vecka fylld med glädje, sol, bad, kultur, god mat och golf. Utöver att njuta av allt trevligt som semestern har att erbjuda kan en golfresa på våren även bli ett effektivt sätt att förbättra spelet. Easton Golf har tagit fasta på detta i upplägget ”Golfresor med egen coach”. Då tre olika tränare som kompletterar varandra, under fem olika resor turas om att finslipa gästernas golf in i minsta detalj.
— Man blir aldrig fullärd som golfspelare. Därför vill vi genom vår golfskola Easton Golf Academy göra det möjligt för våra resenärer att förbättra sitt spel. Vi jobbar mycket med personlig utveckling och ser till att tränaren är med hela veckan och verkligen hinner lära känna dig och din sving. I och med att det blir så intensivt med golf hela dagarna kan man få ut väldigt mycket på kort tid. Vilket leder till att man med största säkerhet får ett stort försprång gentemot andra när man sen åker hem och svingar igång säsongen, säger Sara Nilsson produktchef Easton Golf.

Easton Golf Academy består av tre professionella tränare av högsta klass. En nyckelperson i Akademin är Mark Dewdney, till vardags tränare på PGA National. Med sig har han vännerna David Green (Kristianstad) och John Grant (PGA National). Med utbildning och stor erfarenhet som grund sätter de varje individ i fokus för att hjälpa var och en av gästerna att bli bättre golfspelare.
— Vår anda bygger på att sätta människan i fokus. Det finns inga knep som fungerar på alla. Utan alla spelare har olika problem som kräver olika lösningar. Det som kan ta fem minuter för en person kan ta lång tid för andra. Därför är det extremt viktigt att ta människan för det han eller hon är och efter de förutsättningarna göra golf så enkelt som möjligt, säger Mark Dewdney.

Vårens resor går till tre olika länder Portugal, Spanien och Tunisien. I Spanien har underbara Cambrils valts med omsorg för ändamålet. Boendet i city och promenadavstånd till marina, restauranger och butiker gör att det finns alla möjligheter till ett rikt turistliv utanför golfbanan. I Portugal erbjuder Easton Golf två olika resmål som ligger i Lissabon-området. Resan till Montado bjuder på en vecka med fokus på golfen där klubbhuset och hotellet ligger i samma byggnad. Medan Sesimbra erbjuder boende i en idyllisk fiskeby med mysiga gator och restauranger kompletterat med transfer till golfbanorna.

Tunisien har vuxit fram som en personlig favorit hos många av Easton Golfs återkommande gäster. Citrus Golf har landets kanske bästa träningsanläggning och två fina banor med olika svårighetsgrad. Dessutom erbjuder boendet i Hammamet ett stort poolområde, god mat och närhet till havet. Easton Golf Academy står för en och samma sak, att kombinera individuell golfutveckling med att ha riktigt trevligt. Mottot ”Bättre golf med ett leende” beskriver detta på klockrent vis. Golf ska vara roligt, men det är också att man utvecklas som gör att det är kul. Med det i ryggen lägger Easton Golf fram detta smörgåsbord av resemöjligheter för att göra starten på golfsäsongen så bra som den bara är möjlig. Sara Nilsson förklarar det gemensamma tänket bakom ”Golfresor med egen coach”.
— Vi har valt våra resmål med stor omsorg. Vissa personer önskar huvudsakligen en tillvaro på golfresort medan andra föredrar ett mer livligt och centralt boende i stadsmiljö. Oavsett var man åker ska resan passa alla typer av golfare. Men den stora grejen är förstås att man vill träffa likasinnade och jobba på sitt eget spel. Och på så sätt möta golfvåren tillsammans på något annat ställe än i Sverige.

Reseprogram Easton Golf Academy våren 2019

13-20 mars Portugal (Montado, Lissabon)
Läs mer om resan HÄR>>
20-27 mars Portugal (Sesimbra, Lissabon)
Läs mer om resan HÄR>>
27 mars-3 april Spanien (Cambrils, Barcelona)
Läs mer om resan HÄR>>
19-26 april Tunisien (Hammamet)
Läs mer om resan HÄR>>