Populära nätverket med ny golfsatsning: ”Gjorde affärer direkt”

Golf och affärer är en framgångsrik kombo. Fråga bara nybildade BEN Golf. På nätverkets första resa hittade medlemmarna gott om nya beslutsfattande vänner med samma intresse. Och det gjordes till och med affärer direkt.

Business Event Network är nätverket som gjort stor succé i hela landet. Tanken bakom det lyckade konceptet är att låta beslutsfattare bygga relationer med potentiella affärspartners genom att ha roligt tillsammans. Många inom BEN (som nätverket förkortas) brinner för golf. Vilket lett till skapandet av nya BEN Golf
— Det hela började med en företagsgolf på Bro Hof förra året som blev en riktig pangsuccé. Vi hade hålvärdar som fick bjuda in vänner och kontakter som var både beslutsfattare och golfintresserade. Efter detta var det inget snack om att vi skulle grunda en egen gren för golfare, säger Per Augustinsson ansvarig för BEN Golf.

Läs mer

BEN Golf bildades av Per Augustinsson, som själv är otroligt golfintresserad samt har en bakgrund inom branschen. Nätverket har tänkt arrangera sex evenemang om året och startskottet blev en resa till Rom. En resa som blev otroligt lyckad, förutom på golfbanan.
— Det snöade och regnade extremt mycket så det blev tyvärr ingen härlig golfupplevelse. Men i övrigt var resan extremt trevlig. Det bildades många affärskontakter direkt och jag vet att det till och med gjordes affärer på plats.

Bli medlem

På BEN Golf är det viktigt att få möjligheten att behålla en nära relation till alla i nätverket. Vilket betyder att det måste finnas en begränsning på antalet medlemmar. Alltså är det hög tid att ansöka om en plats för alla golftokiga beslutsfattare.
— Det som är härligt med golfen är att alla har samma intresse. Man hittar direkt likasinnade att gå ut och ha roligt med. Det går att skapa en helt annan relation på golfbanan än på andra ställen. Eftersom man umgås under så lång tid och måste ta sig igenom både medgång och motgång tillsammans. Efter bara en runda är det redan många som är goda vänner.

Läs mer

Per Augustinsson är tydlig med att påpeka att det är lika viktigt att representera sitt företag som att ha kul på träffarna. Därav klargörs tydligt att BEN Golf är en oerhört trevlig och städad miljö att vara en del av.
— Det är absolut inte speciellt stökigt på våra resor om det är någon som skulle tro det. Utan alla är i första hand där för att representera sitt företag. Men kärnan i verksamheten är givetvis att ha trevligt och därigenom få vänner som kan bli möjliga affärskontakter i framtiden. Alltså vänskapsrelationer med närhet till affärerna. Samtidigt som man får många goda skratt och minnen för livet.

Bli medlem