Redo efter stora renoveringen: ”Vill skapa Värmlands trevligaste golf”

ForshagaDeje Golfklubb satsar enormt inför denna säsong. Med en stor renovering vill klubben skapa förutsättningar av högsta klass. För att deras gäster ska kunna njuta av Värmlandsgolf när den är som allra bäst.

Det nalkas golfsäsong i Värmland. En säsong som innebär många positiva förändringar för ForshagaDeje Golfklubb som ska förstärka golfupplevelsen. Under vinterhalvåret har den lilla hemtrevliga klubben strax norr om Karlstad mest sett ut som en byggarbetsplats. Uteserveringen har utökats och byggts in, för att göra den trivsam även under det kyligare vinterhalvåret. Dessutom har det klassiska klubbhuset handikappanpassats och restaurangens kök renoverats. En restaurang som från och med i år heter Bistrokvarnen.
— Historien bakom namnet är ju att vårt klubbhus en gång i tiden var ett gammalt kvarnhus. Nu har det visserligen renoverats men vi har fortfarande kvar den där unika känslan som gör det till en speciell plats. Det förstärker verkligen intrycket av att vi är en gemytlig klubb, säger Emil Meijer klubbchef på ForshagaDeje GK.

Boka boende på Dömle Herrgård

Värmlandsgolf kännetecknas av en naturskön miljö med mycket skog. ForshagaDeje Golfklubb faller väl in i den ramen. Dessutom bidrar den härliga utsikten över Smårissjön intill att golfaren får en naturupplevelse av absolut högsta klass. Något klubben hoppas att ännu fler ska få uppleva.
— Värmland är sedan långt tillbaka i tiden känt för att vara en väldigt trevlig plats med vacker natur. Det är en känsla vi försöker förstärka så gott det bara går. Vi vill att alla som kommer hit ska få Värmlands trevligaste golfupplevelse, säger Emil.

Här finns ForshagaDeje GK på Facebook

Golfen i Värmland växer stadigt. En utveckling ForshagaDeje Golfklubb både hoppas och tror ska fortsätta framöver. Framförallt jobbar klubben hårt för att göra golf till en riktig familjesport. Att belysa glädjen i att gå ut och idrotta i naturen tillsammans med sina nära och kära. Självklart är det ett stort fokus på folk i närområdet men genom Dömle Herrgård intill finns även goda möjligheter att ta emot långväga gäster. Som får den unika möjligheten att bara kunna slänga upp bagen på ryggen och vandra iväg 100 meter för att stå på första tee.
— Det är otroligt få klubbar som har ett förstklassigt boende så pass nära första tee. Något som ger en stor möjlighet för gäster att kunna åka långväga och testa på det fina golflivet hos oss. Samarbetet med Herrgården fungerar verkligen otroligt bra och är en stor framgångsfaktor.

Här finns ForshagaDeje GK på Instagram

Med nya faciliteter på klassisk mark ger sig ForshagaDeje Golfklubb in i en ny säsong. Ett golfår klubben siktar på att göra till sitt bästa någonsin. Genom att skapa den där härliga känslan som kännetecknar Värmlandsgolfen som allra mest.
— Vi hoppas att upprustningen ska bidra till en stor ketchupeffekt i form av många nya golfspelare. Efter det är jag övertygad om att den mysiga och familjära känslan på klubben kommer leda till att de fortsätter njuta av golflivet här.

Besök ForshagaDeje GK