Så blev Cryo® elektriska golfvagnar Moby Dicks viktigaste produkt

Cryo® elektriska golfvagnar marknadförs av Moby Dick AB i Göteborg. Moby Dick startades redan 1957 som agenturföretag, då inom segmentet sjösport.

Moby Dick har sedan början på 1990-talet, för mer än 30 år sedan, legat i fronten av utveckling, försäljning och service av elektriska golfvagnar. Redan några år in på 90-talet startades egen import av elektriska golfvagnar med tillverkning i Taiwan.

Idag är man en ledande utvecklare och importör av elvagnar i Sverige med försäljning via återförsäljare från Norr till Söder. I de fall någon återförsäljare inte finns i närområdet så är leveransen inte längre bort än några klick på datorn.

Cryo® elvagnar har under de 6 år den funnits på marknaden, blivit Moby Dick´s viktigaste produkt avseende såväl omsättning som engagemang i fortsatt utvecklingsarbete, kvalitet och ytterligare vagnförbättringar. Redan i början på 00-talet började Moby Dick med utveckling av Litiumbatterier i Göteborg. Dessförinnan hade man introducerat de första motorbromsade elvagnarna, helt steglös fart för moderna elvagnar och flera andra elvagnsinnovationer.

Utveckling av Cryo®-sortimentet är ett ständigt pågående arbete hos Moby Dick, baserat på extensiv erfarenhet, behov och kunders önskemål.

På grund av senaste årens Coronakris med reseförhinder har etableringen av Cryo® i andra Europeiska länder legat på is ett par år. För närvarande säljs Cryo®, förutom av återförsäljare i Sverige, på Island, Åland och i Norge. Övrig försäljning inom EU sker hittills mestadels över nätet och till golfreseoperatörer utomlands.

Cryo® elvagnar levereras med 2 års garanti på samtliga komponenter. Eventuell garantiåtgärd utförs av kvalitetsskäl i bolagets egen verkstad med målsättning att återsända en åtgärdad vagn redan någon dag efter ankomst till verkstaden.

Den samlade informationen om Cryo® Elvagnar finns på www.cryogolf.se