Betting på golfrundan

Välj rätt spelbolag och betta med dina golfvänner

När du spelar golf med dina vänner kan ni göra det hela lite mer spännande genom att betta med varandra. Ni kan satsa små belopp eller vem som ska bjuda på lunch efter golfrundan, kanske ska förloraren betala? Varför inte sätta en liten peng vem som har bäst runda, flest birdies eller kanske till och med flest bogeys. Det är bara fantasin som sätter gränser och det gör verkligen golfspelet ännu roligare att veta att du kanske har turen att bli bjuden på mat. Att göra detta är också en bra förberedelse ifall du funderar på att börja satsa pengar på proffsgolf på en bettingsajt.

Jämför bettingsajter

Om du vill börja med sportsbetting är det viktigt att du väljer en bra sajt att spela på. Det finns många olika sajter som erbjuder betting och de flesta av dem har golf tillgängligt i sitt utbud. På Tippat får du hjälp med att jämföra spelbolag så att du hittar ett bra utbud inom golf. Gillar du att titta på stora golfevenemang live förhöjer det spänningen om du har satsat en slant på någon av spelarna. Du kan på många ställen streama golfevenemang gratis om du har satsat något, vilket är en riktigt stor fördel om du inte har de kanaler där evenemangen brukar visas.

Vilken är din favorittävling inom professionell golf?

Det finns ju gott om olika tävlingar inom professionell golf, både i Sverige och internationellt. Precis som med all annan sport sätts det odds på spelarna, och det är nog ingen som missat att när Tiger Woods startar får han, trots formsvackor eller inte, alltid höga odds. Likaså spelare som Rory McIlroy och Bruce Koepka, men nog händer det att en underdog vinner. Men oavsett vem som har högst odds, Woods bör nog finnas på kupongen. Betta ihop i golfgänget och kolla nästa tävling ihop. Vi människor kan behöva lite mer spänning i tillvaron och det behöver inte vara så svårt. Fråga dina vänner om de känner sig sugna.