Golf-Vindvisare för dig som vill spela bättre golf

Det sägs att golfspel i huvudsak är en mental sport, men enligt oss kan det hjälpa med ett och annat hjälpmedel för att förbättra din golf.

Med den tanken så föddes idén, om Golf-vindvisaren. Det är dags att välja klubba för nästa utslag och, det blåser lite lätt, men varifrån kommer vinden? Känner du igen dig?

Med Golf-vindvisaren på din bag eller vagn kan du lätt se och få en uppfattning om vindriktning och styrka, och det slutgiltiga valet av klubba blir den avgörande faktorn till ett perfekt slag och en toppen golfrunda.

Köp här

– Vi är ett par som för några år sedan startade ett bolag, GolfRent Sverige AB. Vi brinner för golf och allt som det medför. En stor del av vårat liv går ut på golf och att förse människor med golfsett som gör deras golfintresse lättare då man i huvudsak kan hyra sitt golfsett av oss och göra det man tycker är kul, att spela golf. Slippa planera för att släpa med sig sitt egna golfsett och egentligen bara vara spontan när lusten att spela golf slår in, vi levererar och du spelar.

– Med över 100 golfrundor per år så flödar idéerna om hur golfspelet ska underlättas, och hur man ska bli bättre. Idéen om Golf-vindvisaren är just en ”sådan” golfrunda, då tankarna går medans vinden slår och konsten att förstå vilken klubba för nästa slag man ska ta. Golf-vindvisaren är en av idéerna som kom fram en dag på golfbana. Produkten är utvecklad och testad av oss och av vänner. Vi är otroligt stolta och förstås mycket nyfikna på hur Golf-vindvisaren får din golf att bli ett steg närmare ditt mål.

– Hoppas vi ses på golfbanan, med en Golf-vindvisare på din golfutrustning såklart.

Köp här

Golf-Vindvisare för dig som vill spela bättre golf

Vindvisare är en av golfarens viktigaste tillbehör och bör finnas på varje golfbag. Vindvisaren visar dig i vilken riktning vinden blåser. Det är vital kunskap när du golfar, Vindvisaren fäster du på golfvagnen/bagen som sedan ger dig information om vindriktning och vindstyrka.

  • Vindvisaren är helt oumbärlig under ditt golfspel, den hjälper alla golfare att se hur mycket och var vinden blåser ifrån.
  • Vindvisaren är ett mycket hjälpsamt tillbehör speciellt när det blåser lite mindre som inte riktigt känns.
  • Vindvisaren hjälper dig förstå vilken klubba som är rätt att välja vid ditt nästa slag

Vindvisare ger dig vindförståelse i ditt golfspel.

Låt Golf-Vindvisare visa dig exakt vad som händer med vinden när du spelar eller tränar. Golf-Vindvisare designades för att vara ett hjälpmedel när du tränar eller spelar golf. Ett verktyg som gör att du får förståelse för hur vinden blåser där du står och ska slå ditt nästa slag. Vindvisare hjälper dig bli en bättre golfare och sviker dig aldrig.

Du fäster enkelt Vindvisare på vagnen eller på bagen och den är alltid synlig när du ska bestämma vilken klubba du bör använda för ditt nästa slag. Vindvisare fungerar för alla golfare oavsett hcp.

Läs mer på hemsidan